Gezocht: 1000 Nespresso testers- doe gratis mee!

Nespresso testers gezochtAls student heb je soms een zwaar leven. Je dagen zijn druk ingepland met colleges, werkgroepen, studie-uren, tentamens, de vereniging en dan moet je ook nog tijd vrij maken voor je vrienden, ouders, sport en hobbies. Daarom is het logisch dat voldoende slaap er nog wel eens bij in wilt schieten, vooral als je elke ochtend ook weer vroeg uit de veren moet om colleges te volgen. Het is echter wel belangrijk dat je fris en fruitig op school arriveert want als je de gegeven informatie niet opslaat zit je er eigenlijk ook maar voor niks. Een goede kop koffie is een belangrijk moment om opte starten in de ochtend. En met deze actie kun je elke ochtend beginnen als een George Clooney: Nespresso zoekt namelijk 1000 testers die de koffiegeheimen van Nespresso willen ontdekken.
Een unieke kans dus om wakker te worden met een fatsoenlijk kopje koffie in plaats van senseo prut of nog erger: oploskoffie. Omdat we weten dat studenten meestal geen budget hebben om een Nespresso machine aan te schaffen is dit een actie die je gewoon niet kunt laten liggen:
1. Schrijf je in als Nespresso tester en ontvang 1x de Pixie koffiemachine, de nieuwste Nespresso koffie Linizio Lungo en 16 andere smaken.
2. Zodra je deze hebt uitgeprobeerd vertel je dit aan je vrienden en deel je je mening. Na 9 weken mag je kiezen of je de Pixie machine kosteloos terugstuurt of dat je ‘m koopt met 50% korting.
Wil jij je inschrijven voor dit project? Klik dan op de onderstaande link!

De actie is niet meer geldig. Kijk op andere plekjes op deze site voor andere leuke acties.

 

*Let op je kunt inschrijven tot en met 13 maart 2013 12.00 uur.

.