Geld verdienen met online spaarprogramma’s

Online geld verdienen zonder een eigen site klinkt misschien een beetje te mooi om waar te zijn maar niets is minder waar. Er zijn talloze websites waar je online geld kunt verdienen door alleen al mailtjes te openen, te klikken of enquêtes in te vullen. Op die manier kun je geld verdienen via internet zonder er speciale dingen voor aan te schaffen. De enige middelen die je nodig hebt zijn:

-een computer met internet
-een account
-tijd

Je kunt dus vanuit de collegezaal, de UB, of vanuit je bed en wanneer jij het wilt.

Hoe werkt het nu echt?
Bedrijven investeren veel geld in marketingactiviteiten zoals radio en tv-reclame, buitenreclame of huis-aan-huis folders. In plaats van hier veel geld aan uit te geven zijn er ook bedrijven die dat geld gebruiken om consumenten op een andere manier te bereiken; ze betalen mensen voor het online bekijken van hun reclame. Er zit nog een schakel tussen de bedrijven en consumenten in, de zogeheten spaarprogramma’s.

Wat zijn online spaarprogramma’s?
Spaarprogramma’s zijn bedrijven die tussen de consument en bedrijven inzit en bemiddeld tussen beide. Ze zorgen ervoor dat consumenten geld verdienen aan het lezen van mailtjes. Het voordeel is dat je over vrij weinig middelen hoeft te bezitten, namelijk de eerder genoemde pc met internetverbinding en een account. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je zelf bepalen in welke mate je meegaat in het klikken en openen van mailtjes. Waardoor je minder of meer geld via internet verdient.

Welke spaarprogramma’s zijn er?

Er zijn heel veel verschillende spaarprogramma’s op het internet te vinden. Natuurlijk is niet elk programma even goed en betrouwbaar daarom staan hieronder de beste spaarprogramma’s voor je op een rij. Overigens is het zo dat wanneer je een gratis account aanmaakt je nergens toe bent verplicht. Hieronder onze top 3 betrouwbare online spaarprogramma’s:

1. MoneyMiljonair is een van de oudste spaarprogramma’s in Nederland waar je zogenaamde ‘parels’ spaart. Bij elke mail die je opent ontvang je parels en wanneer je ook nog een bestelling plaatst ontvang je extra parels. MoneyMiljonair werkt samen met meer dan 1750 verschillende bedrijven zoals Zalando, Bol.com, OAD, MediaMarkt en Groupon.

2. Bij Crazymails verdien je ook geld door het lezen van e-mails en door het aanbrengen van nieuwe leden. Geld verdienen via internet is dus niet langer een sprookje. Kijk op de website van Crazymails voor meer info en het aanmeldformulier.

3.Ook Surfrace laat je rekening spekken door het invullen van enquêtes  lezen van mailtjes en het online winkelen te stimuleren. Je kunt er zelf voor kiezen om je te laten uitbetalen vanaf €12.50.

Geld verdienen via internet

Hoe en hoeveel kun je verdienen?
Zoals hierboven staat beschreven kun je geld verdienen via internet door het openen en/of ontvangen van mailtjes, het klikken op banners, meedoen aan enquêtes en het spelen van gesponsorde spelletjes. Daarnaast verdien je ook geld aan het binnenhalen van refferals, dit is het aanmelden van nieuwe leden.

Het verschilt heel erg per spaarprogramma en de door jou geïnvesteerde tijd hoeveel je kunt verdienen. Het is niet realistisch om meteen in de eerste maand honderden euro’s op je bankrekening binnen zien te komen, maar hoe meer je investeert hoe beter het zich beloont. Zie het meer als een extra inkomen boven op je bijbaantje en je stufi waarmee je een leuke avond in de kroeg mee kunt betalen!

Andere interessante artikelen

.