Voordelig: Sluit hier een NRC Next Proefabonnement af

sluit hier een NRC Next proefabonnement afVeel studenten laten flink wat voordeel liggen omdat ze hun studentenpas niet op de juiste manier gebruiken. Er is namelijk veel voordeel te halen uit die studentenpas aangezien je er bij veel bedrijven en instanties studentenkorting mee krijgt.
Voor de volgende aanbieding heb je echter geen studentenpas nodig omdat iedereen hier gebruik van kan maken. Toch is deze aanbieding voor veel studenten erg interessant.

Een proefabonnement op het NRX Next

NRC Next is nog een relatief jonge krant en richt zich vooral op jonge lezers tussen de 20-39 jaar die hoogopgeleid zijn. De krant verschijnt 6 dagen per week en brengt nieuws uit binnen- buitenland en heeft daarnaast allerlei achtergrond reportages , opiniestukken en columns. Als je hier een proefabonnement op het NRC Next afsluit ben je ook zeker van de beste prijs voor deze kwaliteitskrant.

>> Sluit hier een NRC Next proefabonnement af << en betaal slechts €9,- voor vier weken.

Je ontvangt dan van maandag tot en met vrijdag de krant digitaal en op zaterdag krijg je een mega dikke zaterdag editie van het NRC Handelsblad in de brievenbus. Ideaal abonnement omdat:
-je leest op je smartphone of tablet elke dag het nieuws
-je kunt op zaterdag de krant fysiek lezen
-je kunt nu voor een heel laag bedrag 4 weken kennis maken met het NRC

Meer info over NRC Next

Het NRC Next is het kleine zusje van het NRC Handelsblad. De krant is in 2006 voor het eerst verschenen en sindsdien een groot succes. De krant verschijnt van maandag tot en met zaterdag iedere morgen in de brievenbus in tabloidformaat, maar je kunt er ook voor kiezen om de krant digitaal te lezen. (Je hebt dan een digitaal abonnement). De doelgroep van NRC Next zijn jonge starters. De krant heeft zeer regelmatig goede kortingen of toffe welkomstcadeaus. Een aantal jaar geleden ontving je bij een NRC Next abonnement een iPad cadeau. De krant heeft toen veel abonnees aan zich gebonden.
NRC Next werkt zeer nauw samen met het NRC Handelsblad, maar het heeft wel een geheel eigen redactie. Vooral in het brengen van het nieuws verschilt het NRC Next het meest van het NRC Handelsblad. Daarnaast biedt NRC Next ook een groot deel van het nieuws online/digitaal.
Ben jij enthousiast en wil je nu ook? Sluit hier een NRC Next proefabonnement af.
Tip voor studenten in een studentenhuis -> Als de proefperiode is afgelopen, laat dan een andere huisgenoot een proefabonnement afsluiten. Zo profiteren jullie langere tijd van een goedekope ochtendkrant van hoge kwaliteit.

.