Snel geld verdienen als bedelaar

Als je écht snel geld wilt verdienen moet je even een paar uur de straat op. Je staat verstelt als je er in dit artikel achter komt hoeveel een bedelaar wel niet verdient.

Ik heb het in dit artikel even over de “die-hard” bedelaars. Dus geen zwervers of dakloze die een krantje staan te verkopen voor de Albert Heijn (wat overigens veel moeilijker is als dit.

Wat is een bedelaar ?

Een bedelaar kan eigenlijk iedereen zijn, om deze “functie” te mogen uitoefenen moet je niet per se een dakloze zijn. Als bedelaar vraag je mensen om geld om zo (soms zogenaamd) eten te kunnen kopen of een andere smoes die ze vaak gebruiken is onderdak (terwijl dit vaak maar 3 euro).

Snel geld verdienen

Geloof het of niet, maar bedelen is goud geld. Wie het een beetje goed aanpakt verdient zo €40 euro per uur bij elkaar.

40 euro per uur, dat klinkt best wel aantrekkelijk toch? Voor even als bijbaantje na je studie of na je werk, dat is snel geld verdienen. Dat betekend dus als je ieder weekend 2 avonden 5 uurtjes bedelt dat je al een modaal inkomen hebt van €20.000 per jaar.

In Rotterdam waarschuwen ze zelfs voor dit fenomeen, omdat bedelaars op deze manier zoveel snel geld verdienen en er misbruik van maken. Meestal kopen ze er dan drugs van, maarja wij als studenten zouden er ook een prachtige stapel bier van kunnen halen natuurlijk.

In Engeland zijn er zelfs mensen opgedoken die dit al als bijbaantje doen. Sommige betalen er hun keuken van, een ander een mooie auto en sommige zetten het op de spaarrekening van hun kinderen.

Dus wat houd ons tegen om het zelf te gaan doen en te beginnen met geld verdienen? Nou er zijn enkele voordelen, maar enorm veel nadelen.

 

Voordelen
+ Snel geld verdienen is makkelijk.
+ 40 euro per uur.
+ De aandacht .

Nadelen
- Je staat urenlang buiten.
- Het enorm genant om mensen om geld te vragen.
- Je kan herkent worden door kennissen.
- Slecht voor je eigenwaarde.
- Je kan een boete krijgen in sommige gemeentes.
- Ga zo nog maar even door.

 

Mijn advies: blijf lekker warm thuis achter je computer en kijk naar andere methodes op RijkeStudent.nl om rijk te worden, maar als het echt even niet anders kan.. Tsjaaa!

Tips om te bedelen ga ik niet geven, hier heb ik nou eenmaal geen ervaring mee! Als je zelf wel ervaring hebt met bedelen horen we het hieronder graag.

Andere interessante artikelen

7 reacties op “Snel geld verdienen als bedelaar”

 1. Student Marloes 6 januari 2012 at 18:55 #

  Whahahahahahah, geniaal artikel! Ik ga gelijk de straat op hoor, €40 per uur! Niet normaal meer.

  • fred 6 januari 2012 at 18:58 #

   ja inderdaad, niet normaal zeg!

   maar opzich, als je even goed nadenkt. Er zijn zat mensen die ze even 50 cent of een euro geven. als je dan doorgaat heb je binnen 3 minuten wel weer iemand.

   lijkt me niet echt een leuk baantje overigens, maar oké :D

 2. Max 6 januari 2012 at 18:58 #

  Ik heb het er al eens over gehad om het eens op de proef te gaan stellen, maar het lijkt me toch wel enorm genant. Dan moet je toch wel écht schijt hebben.

 3. Jankoek 13 januari 2012 at 21:01 #

  Whahaha, nou niet aan mij besteed!

 4. john 25 januari 2012 at 23:07 #

  Mensen, het gaat te ver om te bedelen.
  Je eigenwaarde is ten slotte onbetaalbaar!
  Laat het bedelen aan echte zwervers over..

 5. roel 14 maart 2012 at 22:08 #

  toen ik nog student was heb ik ook een keertje of 2 of 3 een middagje gebedeld. niet voor het geld, maar gewoon omdat ik me verveelde en het wel spannend vond. heb ik toch zo maar even in 3 uurtjes ongeveer 50 euro opgehaald! er zijn ALTIJD wel mensen die je wel zielig vinden en uiteindelijk je wel wat geven. tip: ga bij supermarkten staan. kinderen die met hun moeder komen willen vaak “die zielige meneer een centje geven”

 6. Robert Lewandowskj 19 oktober 2014 at 18:29 #

  Als je bedelt geven mensen minder snel geld, je moet tegen iemand zeggen dat je benzine op is en dat je een paar euro wel goed zou kunnen gebruiken, zeg ook dingen als ‘je bent mijn enige hoop’ en ‘ik heb verder geen andere keuze’. Dan zijn mensen sneller bereid het te geven


Plaats een reactie!