Geld nodig? Snel geld verdienen!

Snel geld nodig? Volg deze stappen en aan het einde van de week is je portemonnee gevuld met aardig wat geld. Het is misschien niet teveel, maar als je snel geld nodig hebt heb je ook niet zoveel tijd. Later zal ik nog een artikel schrijven over hoe je op lange termijn een dikke stapel geld kan verdienen. Maar tijd is geld, dus aan de slag en lees de volgende stappen!

1. Verkoop iets
Graaf dat oude horloge op van dat oude horloge waar je nooit op speelt, cd’s die je nooit meer luistert of oud speelgoed uit je kindertijd. Ga naar de lokale supermarkt en hang een briefje op, plaats een advertentie op Marktplaats, maak een werf verkoop in je tuin, ga naar de markt. Verkoop ze voor minder dan de normale tweedehands prijs, soms kan je al binnen een uur of twee van je spul afzijn.

2. Wordt straatartiest.
Nee dit is niet alleen voor zwervers, als je in Amsterdam rondloopt zie je op bijna ieder plein wel groepjes mensen die lekker op een gitaartje aan het rammen zijn. Niet alleen muziek, maar je kan ook gaan dansen of grappen vertellen. Zorg dat je de voorbij wandelende mensen erbij in betrekt en zet gewoon een leuk optreden neer waar mensen graag naar willen kijken. Op hebt manier op deze manier hoedje vol met geld!

3. Ga bedelen
Schijt wat andere ervan vinden, als je dronken bent kan het je ook niets schelen wat andere van je vinden. Een bedelaar is een persoon die afhankelijk is van de vrijgevigheid van vreemde voorbijgangers. Als je echt geld nodig hebt slik dan je trots in en vraag om hulp. Maak een bordje, vind een goede locatie, vraag beleefd om geld en zag dankjewel. Je hebt tegenwoordig ook het online “cyberbegging”, oftewel digitaal bedelen op een website. Je kan daar dan een advertentie plaatsen en er zijn mensen die je geld zullen doneren.

4. Maak van jezelf of je bezittingen een bewegende advertentie
Er zijn genoeg marketing afdelingen van bedrijven die bereid zijn om te betalen voor hun naam op bijvoorbeeld jouw auto, boot, een t-shirt of soms zelfs voor een tatoeage op je voorhoofd.

5.Verkoop je zaad
Misschien niet helemaal de juiste beweegreden om dit te doen, want tenslotte wil je zogenaamd bijdragen aan het geluk van andere door ze de mogelijkheid te bieden om een kind te baren. Maar als je echt geld nodig hebt kan je ook je zaad doneren, je krijgt hier zo’n €50 per keer voor en kan in de 4-6 weken. Er zijn wel een hoop strenge eisen die je hier kan vinden.

6. Doe klusjes
Ga eens bij je buren of andere bewoners in je straat langs. Er is altijd wel iemand die zelf te lui is om het gras te maaien, de hond uit te laten of boodschappen te doen, hierbij kom jij natuurlijk goed van pas! Snel geld!

7. Prijsvragen
Er zijn duizenden websites online waar je gratis mee kan doen aan prijsvragen, waar de kans groter is dan bij de postcode loterij of staatsloterij. Je kan bijvoorbeeld een iPad winnen en deze verkopen op Marktplaats. Dat is nog eens snel geld verdienen! Ga niet meedoen met prijsvragen waar je voor moet betalen om mee te doen, je verliest hier hoogstwaarschijnlijk meer op dan dat je erop verdient.

8. Ga hamburgers verkopen
Net zoiets als een limonade stand die je vroeger als klein kind wel is hebt gehad, maar dan de volwassen versie. Je gaat naar de Albert Heijn om de hoek en haalt een doos Euroshopper hamburgers van 12 stuks voor 2 euro. Koop d’r nog wat broodjes bij en je kan ze zo verkopen op de markt of bij een vierdaagse voor 2 euro per stuk. Leuk én makkelijk.

Misschien vind je dit ook interessant:

One Comment op “Geld nodig? Snel geld verdienen!”

  1. Freddy 24 december 2011 at 11:19 #

    Whahaha, je zaad verkopen. Mooie hoor ;) !


Plaats een reactie!