Gratis posters bestellen

Zelf zat ik te kampen met kale muren die ik niet mocht schilderen, toen ging ik opzoek naar schilderijen, posters en vlaggen. Een vriend vertelde mij dat je ook gratis posters kan bestellen!

Waar bestel ik gratis posters?
Bij JCDecaux, je hebt die naam vast wel eens op een bushokje of een ander buitenreclame-ding langs de weg zien staan. Om te voorkomen dat mensen (lees: studenten) die bushokjes openbreken geven ze deze posters gratis weg, win-winsituatie zou je zeggen!

Wie wat wanneer hoe?
Op  deze pagina kan je een gratis bushok poster bestellen. Je hoeft enkel je gegevens op te geven en de omschrijving van het bushokje, ikzelf had overigens een link naar een foto erbij gedaan.

Vervolgens krijg je binnen een dag of 3 een mailtje met dat ze de poster hebben of niet, indien ze hem niet hebben bieden ze je vaak een andere poster van hetzelfde merk aan. Je moet er echter helaas wel helemaal voor naar Almere, want opsturen doen ze niet.

De bushok posters (abri) zijn alleen op te halen op donderdagen tussen 13.30 en 17.00. Als je dat eenmaal hebt gedaan, beschik je over een prachtig grote poster die je muur grotendeels zal vullen!

Misschien vind je dit ook interessant:

3 reacties op “Gratis posters bestellen”

 1. Ronnie Janssens 31 juli 2013 at 16:52 #

  31-07-13
  Hallo,
  Ik heb belangstelling voor de poster van de nieuwe smurfen film
  Deze hangen nu in de Abri’s langs de weg

  • Walther 7 augustus 2013 at 17:40 #

   Nou Ronnie, snel klikken op de link in de post en zo’n Smurfen Abri bestellen bij JCDecaux

 2. Nana Koree 25 mei 2014 at 20:47 #

  Hallo,
  Ik heb belangstelling voor de posters van de alcohol drank die hangen deze week in de bushok posters.

  Met vriendelijke groet,

  Nana


Plaats een reactie!