Goedkoop drinken

Natuurlijk is Coca Cola lekker, maar er zijn genoeg alternatieven die zeker net zo goed smaken. Zo heb je bijvoorbeeld aanmaak limonade of Cola van het huismerk. Je kan ruim €30 per maand besparen om drinken alleen.

Aanmaak limonade
Met een fles aanmaak limonade doe je ongelofelijk lang. Met een flesje van 750 cl doe je al snel twee weken. Nu kan je een duur merk kiezen als Karvan Cevitam, maar je zou ook een goedkoper merk fles kunnen kiezen.

Ik zal je alvast een tip geven; de aanmaaklimonade van Euroshopper bij Albert Heijn is niet te zuipen, maar het “euro” merk van de Jumbo daarin tegen wel. Je hebt daar 3 verschillende smaken, voor €0,75 per fles. Oftewel, voor een kleine €5 kan je flink wat af drinken per maand.

Frisdrank van het huismerk
Een fles Coca Cola kost je al snel zo’n €1,50. Dat is best duur als je bedenkt dat je dat in 8 glazen wegdrinkt, oké in een café is het nog duurder maar daar gaan we het maar even niet over hebben. Je hebt bij iedere zelf respecterende supermarkt wel een Cola van het huismerk, die ook lekker smaakt. Ik geef toe; ze smaken anders, maar zijn niet viezer.

Goedkoop bier
Voor de mannen érg belangrijk natuurlijk. Ikzelf ben niet zo van de goedkope merken bier, omdat je daar wel echt een dusdanig verschil in proeft. Als je een beetje de aanbiedingen in de gaten houd kan je soms wel een krat Hertog Jan inslaan voor zo’n €9,50, dat is wel te overzien.

Een goede website om dit in de gaten te houden is GoedkoopBier.nl.

Drinksmakelijk!

Misschien vind je dit ook interessant:

One Comment op “Goedkoop drinken”

  1. Geraardie 9 februari 2012 at 17:59 #

    Nomnomnom, ik zie Dr Pepper!


Plaats een reactie!