Mijn doelen voor 2012

Twee dagen geleden is er een artikel geplaatst over het stellen van doelen en het behalen ervan. In dit artikel ga ik eens op mijn eigen doelen in, zodat we hierop eens kunnen terugblikken aan het einde van het jaar.

Doel 1: goud geld verdienen

Momenteel is m’n inkomen als rijke student zo’n €1500 per maand. Grotendeels hiervan gaat alweer op aan vaste lasten zoals abonnementen, huur, zorgverzekering, boodschappen en ga zo maar door. Aan het einde van het jaar wil ik kunnen zeggen dat ik niet op m’n geld hoef te letten.

Wat heb ik hiervoor nodig?
Per maand €1000 overhouden bovenop vaste lasten, wat een inkomen is van €2500 per maand.

Hoe wil ik dit doel behalen?
Afgelopen jaar heb ik vooral geld verdient met het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Verdient wel leuk, maar is geen enorme jackpot. Ik wil wél een enorme jackpot.

Ik ben nu bezig met een nieuwe dienst die ik wil gaan leveren aan locale bedrijven. Mijn verwachtingen hiervoor zijn vrij hoog, ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken.

 

Doel 2: meer websites beheren

Het is geweldig om een website te beheren. Ik heb er lol en plezier in en verdien er ook nog een aardig zakcentje mee. Ik beheer nu al een aantal websites, maar graag wil ik dit uitbreiden naar een groter aantal.

Wat heb ik hiervoor nodig?
Laten we maar eens beginnen met het aanschaffen van een groot hosting pakket waar ik een groot aantal websites op kwijt kan. Verder natuurlijk nieuwe (unieke) ideeën voor websites die wat kunnen opleveren en waar ik zelf lol in heb.

Tien goede websites lijkt me een mooi getal om 2012 uit te gaan.

Hoe wil ik dit doel behalen?
Even doorzetten om een paar leuke concepten uit m’n mouw te schudden!

 

Doel 3: 10.000 unieke bezoekers per maand op Rijkestudent.nl

Natuurlijk leuk als veel mensen je artikelen volgen en om te zien dat het word gewaardeerd. In de maand december wil ik kunnen zeggen dat ik minstens 10.000 bezoekers heb gehaald in één maand tijd.

Wat heb ik hiervoor nodig?
Jou, je vrienden en je familie. Als iedereen die m’n blog zou bezoeken iets erover vertelt aan één iemand die je kent ben ik helemaal gelukkig.

Hoe wil ik dit doel behalen?
Nuttige artikelen schrijven met genoeg informatie waar iedereen iets aan heeft. Verder het doorzettingsvermogen om iedere maand genoeg artikelen te schrijven.

 

Doel 4: motorrijbewijs halen!

Motorrijden is geweldig en ik wil het ook kunnen en gaan doen. Iedere dag heerlijk op de motor rondscheuren, heerlijk! Daarom wil ik mijn motorrijbewijs halen.

Wat heb ik hiervoor nodig?
Geld. Als ik doel 1 haal gaat dit doel vanzelf.

Hoe wil ik dit doel behalen?
Doel 1 behalen en beginnen met rijlessen!

Dat zijn wel even zo mijn meest concrete doelen, misschien dat ik er in de loop van de komende weken nog wel stiekem een of twee bij doe. Wat zijn jouw doelen die je wilt behalen?

Misschien vind je dit ook interessant:

Plaats een reactie!