Geld verdienen op internet

geld verdienen op internet met tradetracker
Als student wil je niks liever dan slapend rijk worden. Tegenwoordig lees je veel over geld verdienen op internet. Hoe zit dat precies? RijkeStudent legt het je uit. Met slechts enkele uren tijd, een kleine investering en een beetje creativiteit kan jij al geld verdienen op internet. Slapend rijk worden zal je niet zomaar lukken, maar een leuk extra zakcentje is al snel te realiseren.

De mogelijkheden van online geld verdienen

Allereerst heb je natuurlijk een website nodig. Het makkelijkst is het een onderwerp te kiezen waar je zelf interesse in hebt, maar een website maken voor je boodschappenlijstjes verzameling zal weinig bezoekers trekken en daarmee ook weinig inkomsten brengen. Kies daarom wel altijd een onderwerp uit waarvan je zeker weet dat het ook andere mensen trekt. Een domeinnaam en webruimte is al te krijgen voor slechts €15,- per jaar. Kijk maar eens op de websites van Webreus, Versio of Transip Veel webhosting bedrijven ondersteunen je in de installatie van een Content Management System (CMS), zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla. Hiermee kan je zonder enige programmeerkennis binnen enkele minuten al een website draaiende hebben.

Heb je eenmaal een website met genoeg informatie voor je potentiële bezoekers? Dan is het tijd om te beginnen met geld verdienen op internet! We kijken naar 2 verschillende modellen:

-          Advertenties via Google Adsense

-          Affiliate netwerken zoals Tradetracker

Advertenties via Google Adsense

Via Google maak je een account aan en kan je een aanvraag doen om advertenties van Google op je website te tonen. Google zal je website keuren of het geschikt is voor de vertoning van hun advertenties en zal vervolgens een terugkoppeling naar jou doen. Is je website goedgekeurd dan kan je tot maximaal 3 advertenties per pagina aan je bezoekers tonen. De inkomsten krijg je via een “click”. Als er iemand op je advertentie klikt dan krijg je daar een bedrag voor. Dit is helemaal afhankelijk van de adverteerder en de doelgroep van je website. Heb je bijvoorbeeld een financiële website dan kan je tot wel €2 euro verdienen per keer dat een bezoeker op een advertentie klikt. Echter zijn opbrengsten van €0,05 per klik ook de gewoonste zaak van de wereld. Volgens Google klikt ongeveer 1 op de 25 mensen een advertentie aan. Heb je dagelijks 100 bezoekers op je website dan zou je in theorie €0,20 kunnen verdienen, maar ook makkelijk een paar euro. Nogmaals hangt dit volledig af van je doelgroep en de adverteerders. Hier kan je zelf niet altijd invloed op uitoefenen. Wel kunnen we zeggen dat hoe meer bezoekers, hoe meer inkomsten!

Affiliate netwerken zoals Tradetracker

Misschien nog wel interessanter is het om een website te maken met affiliates. Hoe werkt het? Anders als bij advertenties via Google Adsense krijg je hier niet per klik betaald, maar per verkoop. Klinkt ingewikkeld om iets te verkopen, maar een beetje creatief nadenken doet wonderen.

Stel je maakt een website over de populaire vakantiebestemming Chersonisos en je wilt daar geld mee verdienen. Er zijn meerdere affiliate netwerken, maar ik zou aanraden om te beginnen bij Tradetracker. Tradetracker heeft heel veel potentiële adverteerders waardoor er altijd iets voor je bijzit. Op je website vermeldt je een aantal vliegtuigmaatschappijen met een mooi verhaaltje over de service en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Maak de mensen lekker om te kiezen voor 1 van de door jouw geselecteerde vliegtuigmaatschappijen en plaats een linkje naar hun website met de door Tradetracker aangeleverde  ”referral link”. Via de “referral link” kan men zien dat ze een potentiële koper hebben verkregen via jouw website. Boekt de bezoeker dan via jouw link een reis dan krijg jij een deel van de opbrengst. Percentages van 8 tot 10% zijn heel normaal. Wordt de reis geboekt voor laten we zeggen 500 euro, dan krijg jij bij een percentage van 8% zomaar €40,- op je account gestort die je vervolgens weer kan laten uitbetalen op je rekening! Klinkt goed toch? Is je website verder helemaal up-to-date dan hoef je daar verder niks meer aan te doen. Lekker achteraf lonen en cashen. Klinkt goed toch?

–>Meld je nu direct aan bij Tradetracker en start met geld verdienen

Een ander goed affiliate netwerk is M4N, deze werken met minder adverteerders dan Tradetracker maar zij hebben ook weer iets meer kwalitatief hoogstaande adverteerders:

–>Meld je nu aan bij M4N

Het vraagt inzet, geduld en een kleine investering om te starten, maar heb je eenmaal de fijne kneepjes onder de knie dan is het zeer goed mogelijk om flink geld te verdienen op internet.

Misschien vind je dit ook interessant:

.