Nelly kortingscodes en acties

Nelly kortingscode plakkenKen je Nelly.com al? In Scandinavië -waar Nelly in 2004 is opgezet- is deze webshop super populair en zoals je weet lopen die Scandinaviërs er meestal behoorlijk hip bij. Als student wil je er natuurlijk ook een beetje cool uitzien, maar wel zo goedkoop mogelijk. Voordat je bij Nelly.com gaat shoppen is het daarom raadzaam om eerst te checken of er een Nelly kortingscode beschikbaar is, of dat er mooie acties zijn. Actuele Nelly kortingscodes vind je altijd bij Couponchicks.nl, de site voor fashion kortingscodes! Klik direct op de link om te zien of er wat is, of lees hieronder meer over de kleding van Nelly.

Het aanbod van Nelly

Het aanbod bij deze hippe webwinkel is groot. Meer dan 800 merken worden overzichtelijk voor je uitgestald. We gaan ze natuurlijk niet allemaal opnoemen, maar om je een indruk te geven: Björn Borg, John Frieda, Juicy Couture, G-Star en Guess zijn enkele merken die je er tegen kunt komen. Het is allemaal wat exclusiever dan bijvoorbeeld een H&M, dus de kans is een stuk groter dat je er wat origineler bijloopt als je shopt bij Nelly.com.

Nelly kortingscode tip, raad je vrienden aan en ontvang €5

Een leuke tip: Om een Nelly kortingscode van €5 te ontvangen raad je Nelly aan vrienden aan. Voor elke vriend(in) die uiteindelijk wat in de shop koopt krijg je een code voor €5 shoptegoed. De korting loopt ook nog eens op, dus als je meerdere vrienden aanbrengt dan kan je kortingstegoed flink oplopen (er is geen maximum korting per bestelling). Je kan daarom zelfs gratis shoppen als je je best doet!

Op het moment van schrijven is de sale bij Nelly in volle gang. Neem dus snel een kijkje.

Andere interessante artikelen

.